September 4, 2012

Wazzup verhuist naar Energy Club op Arnhems Buiten

Wazzup verhuist naar Energy Club op Arnhems Buiten

Vanaf 1 oktober huurt Wazzup 350 m² kantoorruimte in de Energy Club op Arnhems Buiten. Wazzup zal zich vanaf 1 oktober vestigen in de Energy Club. Eerder huurde Greenspread al tien werkplekken in de Energy Club. De Energy Club opent officieel op 5 oktober aanstaande haar deuren. Wazzup ontwikkelt SaaS software voor de makelaardij. Wazzup bestaat uit Venum (CRM voor makelaars) en Housenet (websites voor de makelaardij).

In Nederland maken meer dan 1300 makelaars gebruik van de producten van Wazzup. Sinds augustus 2012 is Wazzup ook actief in Oostenrijk en Italië. In december 2011 werd Wazzup tijdens de European Venture Contest door een jury van internationale experts gekozen tot op twee na meest veelbelovende softwarebedrijf van Europa.

Wazzup heeft gekozen voor de Energy Club omdat zij een innovatieve werkomgeving voor een jong en energiek bedrijf zochten, waar flexibiliteit voorop staat, groei mogelijk is en waar werknemers een plezierige werkomgeving met veel faciliteiten wordt geboden.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens de verhuurder als makelaar opgetreden.

« Back to news