July 19, 2012

Dekra, DNV KEMA en Energy Club plaatsen e-laadpalen op Arnhems Buiten

e-laadpalen op Arnhems Buiten

Het aantal e-laadpalen voor werknemers en bezoekers van Arnhems Buiten wordt volgende maand fors uitgebreid. De nieuwe laadpunten worden de komende weken bij DEKRA, DNV KEMA en de Energy Club geplaatst.

Het plaatsen van de e-laadpalen is een logische stap voor het Energy Business Park. Niet alleen medewerkers, maar ook een toenemend aantal klanten en andere externe relaties die het park bezoeken, rijden in hybride en vol-elektrische auto's.

En dat aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met het aanbieden van laadfaciliteiten voor elektrisch vervoer leveren de partijen een bijdrage aan het reduceren van de CO2-uitstoot. Ook laadpunten voor elektrische fietsen zijn op het park al aanwezig.

Arnhems Buiten stimuleert gebruikers en bezoekers in het gebruik van de modernste technologieën op het gebied van energie, milieu en technologie. Om de groei van elektrisch vervoer in Nederland te stimuleren is het noodzakelijk dat het aantal oplaadpunten verder uitgebreid wordt. Met het plaatsen van de e-laadpalen willen de bedrijven op Arnhems Buiten het belang van elektrisch vervoer onderstrepen. Afhankelijk van het gebruik zal het aantal e-laadpalen de komende jaren verder uitgebreid worden.

Arnhems Buiten, Energy Business Park
Arnhems Buiten huisvest al jaren een aantal van de belangrijkste en meest innovatieve bedrijven op het gebied van energie en milieutechnologie. Bedrijven als DNV KEMA, TenneT, DEKRA en NRG zijn grote spelers in de energiesector en zij bepalen al sinds jaar en dag het gezicht van dit business park.

De komende jaren zal Arnhems Buiten zijn positie als centrum van energie verder gaan versterken: door nieuwe partijen uit de energiesector aan te trekken, kennisuitwisseling te faciliteren en innovatie in de sector te stimuleren. Arnhems Buiten wil zich niet alleen op regionaal, maar ook op bovenregionaal en (inter) nationaal niveau onderscheiden als drijver van innovatie in energie en milieutechnologie.

TCN
TCN is vanaf 1994 actief als de dappere en speelse hond van het Europees vastgoed. Door onze flexibele benadering zijn we, ook in de huidige markt, steeds in staat verrassende plekken te bedenken, te maken en vooral te onderhouden.

TCN transformeert bestaande gebouwen en gebieden tot comfortabele, functionele en veilige leefomgevingen. Wij doen dat op basis van co-creatie met gespecialiseerde partners. Door de integrale benadering van onze projecten, namelijk conceptontwikkeling, realisatie, beleggen en het managen van projecten, zijn wij langdurig betrokken bij onze projecten.

TCN wordt gevormd en gemaakt door 200 medewerkers en heeft projecten in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Oostenrijk.

Voor meer informatie over Arnhems Buiten verwijzen wij u naar www.arnhemsbuiten.nl.

« Back to news