Clansman verplaatst hoofdkantoor naar Atoomclub Utrecht

Clansman verplaatst hoofdkantoor naar Atoomclub Utrecht

Op 1 maart 2012 verwelkomt Atoomclub Utrecht haar zeventiende huurder. Dan verhuizen de Clansman medewerkers van hun huidige kantoren in Utrecht en Zaandam naar hun nieuwe hoofdkantoor in Atoomclub Utrecht. Zij huren daar 26 werkplekken (530 m²).

Clansman is een online marketingbedrijf gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van 100% performance based responscampagnes en is uitgever van www.uitmetkorting.nl, een van de grootste kortingsites van Nederland.

De verhuizing is ingegeven door de snelle groei die de organisatie doormaakt. Clansman is winnaar van een FD Gouden Gazelle en eindigde op de 5e plaats in de Deloitte Technology Fast50. Ook werd Clansman genomineerd voor de High Growth Awards 2011 en werd zij gehuldigd als snelst groeiende onderneming in Midden Nederland binnen het cluster technology en media.

De organisatie heeft voor de Atoomclub gekozen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de inrichting in combinatie met het full-service concept waarbij belangrijke voorzieningen zoals restaurant, receptie, telecom en glasvezelverbindingen allemaal zijn inbegrepen. Ook de centrale ligging van de Atoomclub op industrieterrein Lage Weide was een belangrijk pluspunt. 'Veel organisaties zien Lage Weide als een verouderde locatie. Wij zien echter de charme van het uitzicht, de ruimte en de eigenzinnigheid van het Atoomclub concept, juist op deze plek! Dit was iets wat we niet konden vinden op andere locaties in Amsterdam en Utrecht' aldus Jeroen Ligthart, directeur van Clansman.

De Atoomclub is een open werkomgeving waar vooral kleine en middelgrote organisaties elkaar ontmoeten, (samen)werken en vergaderen. De eerste Atoomclub, in Utrecht, opende eind 2010. Bijna alle 200 werkplekken zijn inmiddels verhuurd. In januari 2012 opent TCN haar tweede Atoomclub, in Rotterdam.

TCN
TCN is vanaf 1994 actief als de dappere en speelse hond van het Europees vastgoed. Door onze flexibele benadering zijn we, ook in de huidige markt, steeds in staat verrassende plekken te bedenken, te maken en vooral te onderhouden.

TCN transformeert bestaande gebouwen en gebieden tot comfortabele, functionele en veilige leefomgevingen. Wij doen dat op basis van co-creatie met gespecialiseerde partners. Door de integrale benadering van onze projecten, namelijk conceptontwikkeling, realisatie, beleggen en het managen van projecten, zijn wij langdurig betrokken bij onze projecten.

TCN wordt gevormd en gemaakt door 200 medewerkers en heeft projecten in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk en Rusland.